Omschrijving
Wat goed is, moet niet heruitgevonden worden. Daarom zweren wij bij de traditionele eeuwenoude bereidingswijze. Alleen door niet geëvuleerde eitjes te gebruiken, lossen we de hoge verwachtingen van onze trouwe kaviaarliefhebbers in. Met echografie controleren we bij elke steur zeer precies de kwaliteit van de eitjes. Enkel steuren met de perfecte ei-kwaliteit worden gebruikt. De steur (Hybride tussen Acipenser gueldenstaedti & Acipenser baeri) (Kruising tussen Russische en Siberische steur) is minstens 7 tot 8 jaar oud. Rijk aan Omega-3 vetzuren. Het zijn stevige eitjes met ziltige, romige smaak en een subtiele nootachtige toets. De eitjes hebben een diameter tussen de 2,9 en 3,4 mm. Hier is wel tien jaar intensieve voorbereiding aan voorafgegaan. In deze periode bouwden ze een eigen broedstock op van verschillende steursoorten. Alle steuren die ze gebruiken voor onze kaviaar, komen uit eigen kweek en worden gevoed met samengestelde voeding uit eigen productie. Verkrijgbaar in 10, 20, 30, 50, 125, 250, 500 en 1000 gr. Veel tops chefs in België maken gebruik van deze kaviaar.