Kerstpakket zalm kopen

Bestel uw kerstpakket bij Zalmhuis Steur!

Zoekt u een origineel cadeau? Onze kerstpakketten bestaan uit diverse luxe pakketten met ambachtelijk gerookte, eerlijke en pure visproducten


Drie unieke zalmsoorten in één pakket!
Tasting Zalm

Het neusje van de zalm met een schitterende Cava
Sparkling Zalm Deluxe

900 gram Noorse zalm met 2 flessen bubbels.
Noorse Zalmzijde Superior

Met veel liefde en plezier verzorgen wij al jaren de relatie-, en kerstgeschenken, voor degene die een prachtig, origineel en smakelijk cadeau willen geven. Om onze trouwe en nieuwe klanten nog meer in alle wensen tegemoet te komen, bieden wij nu bij Zalmkado unieke relatiegeschenken met onze duurzaam gevangen vis aan. 

Naast geschenken met alleen onze gerookte zalm, bieden wij deze pakketten ook gecombineerd met o.a. wijn, bier, kaviaar en champagne aan.

Zit het juiste pakket dat aan al uw wensen voldoet er toch niet bij? Dan stellen wij deze met liefde op maat voor u samen!

Origineel kerstpakket

Het vinden van het juiste kerstgeschenk doet u bij Zalmhuis Steur. Zalmhuis Steur produceert kwalitatief hoogwaardig ambachtelijk gerookte vis. Bijna uitsluitend bestemd voor toprestaurants in Nederland, België en Frankrijk. Voor u, uw relaties of klanten een unieke gelegenheid om kennis te maken met de topproducten van Zalmhuis Steur.

Om de beleving compleet te maken voorzien wij onze pakketten van één of meerdere fraaie en bijpassende flessen wijn of bubbels.

Bestel uw kerstpakket door contact met ons op te nemen of kijk op www.zalmkado.nl
 

Koop kerstgeschenken bij Zalmhuis Steur